Cartoon conceptual drawing or illustration of tombstone with RIP or R.I.P. or Rest in Peace text.

Diep bedroefd en dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan, maken wij bekend dat van ons is heengegaan op zondag 3 oktober 2021 mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader en grootvader, de heer

Ajietkoemar Jawalapersad

In de leeftijd van 68 jaar. In leven was hij Eigenaar-Directeur van Value Car Rental te Aruba. Ajiet was de zoon van wijlen Rampersad Jawalapersad (Harak) en Radjmati Jawalapersad-Rampertaap (Bebie), kleinzoon van wijlen Hardiallal en Jasodra Jawalapersad-Ramadhin, schoonzoon van wijlen Hiralal Bisheshar en Bachia Bisheshar- Sewtahal.

Namens diep bedroefde familie: Oemlawatie Jawalapersad-Bisheshar, Harishkoemar Jawalapersad, Winie Jawalapersad, kleinkinderen Ritisha, Ishika, Ishani en Vihaan Jawalapersad.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is op donderdag 14 oktober 2021 van 9:00 uur t/m 11:30 uur na de rituele ceremonie ten huize van Ajietkoemar Jawalapersad, adres: Koyari 30C, Aruba Noord. De crematie vindt plaats op

donderdag 14 oktober 2021 van 12:00 uur t/m 14:00 uur in crematorium Aurora Funeral Home gelegen aan Cumana 76, Oranjestad Aruba waar ook gelegenheid is tot het nemen van afscheid. Met inachtneming van de COVID-19 maatregelen.

De link van de crematie-livestream uitzending volgt uiterlijk woensdag 13 oktober 2021.

Voor eventuele vragen, bereikbaar op whatsapp nummer +2975656669.

Koyari 30 C Aruba Noord

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here